1900-luvun alun herrasvaatteisiin pukeutunut mies nauttii jäätelöä vanhassa kuvassa

Tilaus

Suomen herkullisinta jäätelöä myydään kioskeillamme palloina, mutta voit hankkia meiltä myös 5 litran pakkauksen vaikkapa juhliin, kauniita kesäpäiviä varten tai talven varalle kioskiemme ollessa suljettuna.

Pakkauksen mitat: pituus 341, leveys 153 ja korkeus 130 (mm). Tämä pakkaus sujahtaa mukavasti kotona pakastimeen.

Nämä pakkaukset sopivat hyvin myös ravintolakäyttöön. Otahan meihin yhteyttä, jos tahdot sopia suuremmasta tilauserästä.

Hinta: 43,00 € sis. alv 14 %

Tilaa tällä lomakkeella pakkaus (5 litraa) maan herkullisinta jäätelöä!

Esimerkiksi suurempi tilaus. Tarkenna tässä.

Noutopäivä aikaisintaan seuraavalle arkipäivälle =)

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Facebook

Instagram

Linkedin

Kesätyö 2023 paikat nyt haussa 😊😊😊

 #kesätyö #jäätelökesä #helsinginjaatelotehdas
Ämpäreitä tarjolla ☺️
Tehtaanmyymälä on auki arkisin tammikuussa klo 9-16. Tervetuloa ostoksille osoitteeseen Koskelontie 14 B, Espoo. Valikoimissa on 5 L jäätelöpurkkeja -25 %, jäätelöjoulukalentereita -50 %, Wanhanajan Vaniljapuikkoja 10 kpl pusseissa -25 % ja tietenkin näitä ämpäreitä 15 €/kpl. Hinnat sisältävät alv:n 14 %.
Ensi viikko vietetään perheiden kesken rauhoittuen ja jouluisista jäätelöistä nauttien. Jäätelötehdas on siis kiinni jouluviikon 52. 

Eli jäätelönhimoisten kannattaa sivakoida tehtaanmyymälään tällä viikolla, mikäli mielitään ostaa joulupöytään jäätelöä 😇 Meillä on tarjolla kaikkia makuja 5 litran pakkauksissa ja Wanhanajan Vaniljapuikkoja 10 kpl pussukoissa. Lisäksi löytyy juuri valmistettuja ja todella tuoreita uutuusmakuja 5 litran pakkauksissa eli: pipari, glögi, vadelma ja aprikoosi. Eikä tässä vielä kaikki: jäätelöjoulukalentereita ja jäätelöämpäreitä löytyy myös! Ainoastaan sekoitusjäätelöt on päässeet loppumaan. Niitä on kyllä tulossa heti alkuvuodesta lisää. Kaikki jäätelöt on -25 % alennuksessa ja joulukalenterit saa nyt huimalla -50 % alennuksella!

Tervetuloa ostoksille Espooseen: Koskelontie 14 B, 02920 Espoo
Lakuströsseli muistuttaa jotain 🙀😃🐀💩