Herkullinen jäätelöpallo appelsiinijäätelöä

Appelsiini

Yhtä varma, kun katutyöt kesällä keskustassa.

Yllättävän hyvä. Raikas. Erilaisuudellaan viehättävä. Värikäs. Lokkien suosima.

Appelsiini on ehdoton suosikki😍 Kaunis väri ja maku niin keväisen raikas👌

– Mikaela

Lapsena käytiin aina jätskillä kun koulut loppuivat, lapsuuden ja vapauden maku on appelsiini.

– Heidi

Kesä alkaa aina kahden pallon yhdistelmällä: appelsiini ja sitruuna! 🍊🍋 Hyvät erikseenkin, mutta yhdistettynä jumalaiset!

– Piia

Appelsiini - ihanan raikas ja ehdottomasti kesämaku. 😍

– Nina

Appelsiini ❤️ kaikkien suosikki, lasten ja lastenlasten myös. Seuraavana tulevat sitruuna, suklaa ja banaani. Sekoitus oli oma suosikkini aina ennen, nyt toteutamme sen itse ostamalla vähintään neljä eri makua kotiin ❤️

– Sari

Appelsiini on niin tajuttoman hyvänmakuinen ollut aina ja ikuisesti, ei yksikään suuren valmistajan jäde ole mitään näihin herkkuihin verrattuna.

– Jani

Vesi, sokeri, VOI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyserolit), sakeuttamisaineet (karrageeni, natriumkarboksimetyyliselluloosa, guarkumi), väriaineet (karotenoidit, punajuuriväri), appelsiiniöljy. Pastöroitu. Gluteeniton.

Energia205 kcal
Rasva12,2 g
Josta tyydyttyneitä rasvoja8,6 g
Hiilihydraatit23 g
Joista sokeria23 g
Proteiini5,3 g
Suola0,1 g

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Facebook

Instagram

Linkedin

Tänään ollaan avattu vihdoin Seurasaaren jäätelökioski 😍😍😍 Tervetuloa nauttimaan ihanasta säästä kera jäätelön. Kioski on auki ma-pe klo 12-20. Kaikkien meidän kioskien yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät nettisivuiltamme:

https://helsinginjaatelotehdas.fi/kioskit/

🍦🍦🍦🍦🍦
Tervetuloa nauttimaan jäätelöstä ja Ilkka Vainion seurasta 🤩

 #ilkkavainio #helsinginjaatelotehdas
Tervetuloa jäätelölle ihanat jäätelöfanimme 🥰 Suuri osa jäätelökioskeistamme on jo aloittanut toiminnan ja ovat avoinna joka päivä klo 11-21.

🍦Merisatamanranta (Kaivari) 
🍦Taivallahti (Töölö)
🍦Tervasaari
🍦Kompassitori (Kaivari)

Iso-Omenan terassilla Espoossa aukeaa jädekiska perjantaina ja se on avoinna joka päivä myös klo 11-21. Jääkiekkofaneille on luvassa iso screeni 🏒🥇🇫🇮
Pistaasijäätelöä on toivottu hartaasti, joten ryhdyttiin tuumasta toimeen. Tätä herkkua saa nyt meidän jäätelökioskilta Kaivarista ja tehtaanmyymälästä. Tervetuloa kokeilemaan 😘 Tämä jäätelö sopii myös pähkinäallergikoille ☺️