Herkullinen jäätelöpallo appelsiinijäätelöä

Appelsiini

Yhtä varma, kun katutyöt kesällä keskustassa.

Yllättävän hyvä. Raikas. Erilaisuudellaan viehättävä. Värikäs. Lokkien suosima.

Appelsiini on ehdoton suosikki😍 Kaunis väri ja maku niin keväisen raikas👌

– Mikaela

Lapsena käytiin aina jätskillä kun koulut loppuivat, lapsuuden ja vapauden maku on appelsiini.

– Heidi

Kesä alkaa aina kahden pallon yhdistelmällä: appelsiini ja sitruuna! 🍊🍋 Hyvät erikseenkin, mutta yhdistettynä jumalaiset!

– Piia

Appelsiini - ihanan raikas ja ehdottomasti kesämaku. 😍

– Nina

Appelsiini ❤️ kaikkien suosikki, lasten ja lastenlasten myös. Seuraavana tulevat sitruuna, suklaa ja banaani. Sekoitus oli oma suosikkini aina ennen, nyt toteutamme sen itse ostamalla vähintään neljä eri makua kotiin ❤️

– Sari

Appelsiini on niin tajuttoman hyvänmakuinen ollut aina ja ikuisesti, ei yksikään suuren valmistajan jäde ole mitään näihin herkkuihin verrattuna.

– Jani

Vesi, sokeri, VOI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyserolit), sakeuttamisaineet (karrageeni, natriumkarboksimetyyliselluloosa, guarkumi), väriaineet (karotenoidit, punajuuriväri), appelsiiniöljy. Pastöroitu. Gluteeniton.

Energia205 kcal
Rasva12,2 g
Josta tyydyttyneitä rasvoja8,6 g
Hiilihydraatit23 g
Joista sokeria23 g
Proteiini5,3 g
Suola0,1 g

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Facebook

Instagram

Linkedin

Kesätyö 2023 paikat nyt haussa 😊😊😊

 #kesätyö #jäätelökesä #helsinginjaatelotehdas
Ämpäreitä tarjolla ☺️
Tehtaanmyymälä on auki arkisin tammikuussa klo 9-16. Tervetuloa ostoksille osoitteeseen Koskelontie 14 B, Espoo. Valikoimissa on 5 L jäätelöpurkkeja -25 %, jäätelöjoulukalentereita -50 %, Wanhanajan Vaniljapuikkoja 10 kpl pusseissa -25 % ja tietenkin näitä ämpäreitä 15 €/kpl. Hinnat sisältävät alv:n 14 %.
Ensi viikko vietetään perheiden kesken rauhoittuen ja jouluisista jäätelöistä nauttien. Jäätelötehdas on siis kiinni jouluviikon 52. 

Eli jäätelönhimoisten kannattaa sivakoida tehtaanmyymälään tällä viikolla, mikäli mielitään ostaa joulupöytään jäätelöä 😇 Meillä on tarjolla kaikkia makuja 5 litran pakkauksissa ja Wanhanajan Vaniljapuikkoja 10 kpl pussukoissa. Lisäksi löytyy juuri valmistettuja ja todella tuoreita uutuusmakuja 5 litran pakkauksissa eli: pipari, glögi, vadelma ja aprikoosi. Eikä tässä vielä kaikki: jäätelöjoulukalentereita ja jäätelöämpäreitä löytyy myös! Ainoastaan sekoitusjäätelöt on päässeet loppumaan. Niitä on kyllä tulossa heti alkuvuodesta lisää. Kaikki jäätelöt on -25 % alennuksessa ja joulukalenterit saa nyt huimalla -50 % alennuksella!

Tervetuloa ostoksille Espooseen: Koskelontie 14 B, 02920 Espoo
Lakuströsseli muistuttaa jotain 🙀😃🐀💩