Herkullinen jäätelöpallo manteli-suklaajäätelöä

Mantelisuklaa

Yhdistelmänä ensiluokkainen.

Jotkut tykkäävät sileistä jäätelöistä ja toiset tykkää sattumista. Tässä maussa on sattumia kaksin verroin: suklaarae yhdistettynä mantelikrokanttiin, nami nami ja ei muuta kun tanssimaan!

Mantelisuklaa 😍. Kunpa kioskit olisivat jo auki 😁

– Piia

Vesi, sokeri, VOI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyserolit), sakeuttamisaineet (karrageeni, natriumkarboksimetyyliselluloosa, guarkumi), kaakao, suklaarae 1,5 %, MANTELIkrokantti 1,5 %, vanilja- ja karvasMANTELIaromi. Pastöroitu. Gluteeniton.

Energia202 kcal
Rasva15,2 g
Josta tyydyttyneitä rasvoja10,7 g
Hiilihydraatit24 g
Joista sokeria24 g
Proteiini5,1 g
Suola0,1 g

SEURAA MEITÄ SOMESSA

Facebook

Instagram

Linkedin

Tervetuloa jäätelötehtaallemme ostamaan jäätelöä la 23.4.2022 🙂🙂

#helsinginjäätelötehdas
Eilen valmistettiin vuoden ensimmäiset Wanhanajan Vaniljapuikot 😋 Näitä herkkuja on saanut meiltä jo vuosikymmeniä, ilmeisesti jopa 1940-luvulta saakka. Minkälaisia muistoja teille herää puikoistamme?

#helsinginjäätelötehdas
Jäätelön tuotanto pärähti käyntiin viime viikolla tehtaallamme Espoossa. Jäätelömme valmistetaan hyvin pitkälle käsityönä ja oppimme ammennetaan edellisiltä sukupolvilta. Tässä kuvassa purkitetaan päärynäjäätelöä. 

#helsinginjäätelötehdas
Se toimii sittenkin 😂😂😂

Tässä on siis vaniljapuikon hartsivalukappalemikälie (ei syötävää)